La Comanda

Ticket

No hi ha productes a la cistella.

Preguntes Freqüents

SOBRE LA COMANDA.

Cada Dijous actualitzem el nostre catàleg. 

Podeu fer la comanda des de Dijous al vespre, fins Diumenge a les 12 de la nit.

Si ho voleu, els Diumenges rebreu un watsapp RECORDATORI.

Quan entreu el vostre codi postal a la web, us assignarem a una ruta i horari en concret. Si hi esteu d’acord, ho farem així en cada entrega. Còmode!

Si feu la vostra comanda de Dijous al vespre, a Diumenge a les 12h de la nit, rebreu la vostra cistella el dia i hora acordat de la setmana entrant. Si la feu fora d’aquest plaç, sempre procurarem incloure-us, però si no pogués ser, la rebreu a la setmana següent. 

Us en mantindrem informats!

Us podeu posar en contacte amb nosaltres a través de whatsapp, mail o telèfon i buscarem una solució per a vosaltres:)

Whatsapp/Tlf: 611 420062

Email: info@lacistella.com

A les cistelles “al teu gust” podeu escollir els productes que vulgueu. A les cistelles tancades, us proposem diferents opcions amb la màxima varietat de productes, sempre de temporada. En aquestes, si hi ha algun producte que no voleu, ens ho podeu marcar a “comentaris” a l’hora de fer la comanda. Nosaltres us ho substituirem per un altre.

Ex: “No em posis patates, però si més cebes”

Si. Demanem un mínim de 20€ de producte. Creiem que un transport a domicili, té sentit a partir de una quantitat raonable de producte. Alhora de fer la comanda, veureu en tot moment l’import que porteu acumulat.

Si a l’entrega de la cistella us trobeu amb productes en mal estat, us agrairem que us poseu en contacte amb nosaltres per a trobar-hi una solució. Us podem incloure de nou aquell producte en la següent entrega. O bé, us ho abonem directament al vostre compte.

Dins la Cistella Tancada podeu escollir:

-Contingut: Fruita, Verdura o un mixt de fruita i verdura.
-Mida: Petita, Mitjana o Gran.

Un cop escollida, us apareixerà una pantalla a on veureu en imatges els productes que inclou, i a sota de cada un, la quantitat.

A l’entrega de la vostra cistella, ens emportem la caixa buida de l’entrega anterior.
Compromís: RE-UTILITZAR

FORMA DE PAGAMENT

A la pantalla final, hi trobareu diferents formes de pagament:

Targeta: Es paga la comanda demanada al moment, via targeta.

Bizum: Es paga la comanda demanada al moment, via Bizum.

Transferència: Nosaltres rebem la comanda, però no la prepararem fins que no rebem l’import de la comanda, o bé el comprovant d’aquesta. Si no es realitza a temps, la comanda es pot posposar a la setmana següent.

Càrrec en compte: Si demaneu cistelles de forma recurrent, o bé us subscriviu, es la forma més habitual de pagament, i la més còmode per a vosaltres. 

Us facilitarem un Permís de Domiciliació, i cada final de més us girarem en compte l’import total de les cistelles entregades. No hi ha cap obligació de fer-ne més o menys.

 

Girona i província: 4€/entrega
Barcelona: 5€/entrega

Quan son gratuïts els ports?

 • A partir de 55€ de comanda.
 • Cooperatives de consum (us facilitarem un codi)
 • Punts de recollida disponibles a la vostra zona (cada dia treballem en ampliar la nostra xarxa de punts de recollida)

 

SUBSCRIPCIÓ

No!  Podeu demanar la vostra cistella puntual, sempre que vulgueu.

La subscripció és tant sols una manera còmode de rebre la vostra comanda cada setmana o cada quinze dies, sense preocupar-vos d’ella ni del pagament. La rebreu automàticament cada dia i hora establerts de la setmana, i se us cobrarà automàticament. Fàcil 🙂

Si, sempre que vulgueu! Si us poseu en contacte amb nosaltres amb un mínim d’antelació, podeu:

 • Modificar la cistella escollida per una altra.
 • Afegir altres productes.
 • Canviar productes per uns altres, o treure’ls.

Ho podeu fer via watsapp, email o telèfon.

Si! sempre que vulgueu! Si us poseu en contacte amb nosaltres amb un mínim d’antelació, podreu pausar la vostra cistella (molt típic en l’època de vacances) o cancel·lar-la definitivament.

MÉS PREGUNTES

Qualsevol dubte, pregunta o consulta que tingueu no dubte en posar-vos en contacte amb nosaltres. Teniu diferents opcions:

 • Whatsapp: 611 420062
 • Telèfon: 611 420062
 • E-mail: info@lacistella.com

Ens posarem en contacte amb vosaltres de seguida!:)

Si, TOTS.

El nostre hort a Llagostera (Girona) està certificat per el Consell Català de Producció Agroecològica (CCPAE) des del 2015.

El nombre d’operador ecològic de LaCistella és CT 004042 P
Si per algun motiu no disposem d’un producte, senzillament no l’oferim al nostre catàleg.

TOTS els nostres productes son ECOLÒGICS.

Treballar en Agricultura inclou inherentment la incertesa. Quan el producte no és nostre degut a clima, plaga o origen, comptem amb diferents pagesos amics, tots ells amb Certificat Ecològic.

 • Verdures i Hortalisses: Petits productors semblants a nosaltres, tots ells coneguts i propers (la majoria de l’Empordà)
 • Fruita: La poma sempre és d’en Joan de Biobosch (Sant Pere Pescador). La resta, sobretot la d’estiu, ens la porten de la zona de Lleida.Sempre tractem amb petit productor.
 • Cítrics: Taronja, mandarina, aranja, etc.. la portem de Terres de l’Ebre i rodalies. Sempre tractem directament amb el productor.
 • Alvocat i Plàtan: Aquests no son productes de la nostra zona. El plàtan eco ve sempre de Canàries. L’alvocat només l’oferim quan ve de la península.

 

A part del servei de cistelles a domicili, ens trobareu cada cap de setmana al Mercat Municipal del Lleó (Girona):

Divendres i Dissabtes de 8h a 14h.

 • Parada exterior (al costat de l’ascensor)

A Girona i província si. Arribem a casa vostra nosaltres mateixos.

A Barcelona arribem a la ciutat nosaltres mateixos, però l’entrega a domicili la fan els companys de Mensakas. Un servei de repartiment sostenible, proper i de confiança.

Reparteixen en bicicletes elèctriques i sempre procuren enviar al mateix repartidor/a a cada domicili. D’aquesta manera, cada entrega serà més fàcil i fiable.