La Comanda

Ticket

No hi ha productes a la cistella.

Com Repartim. Pas a pas.

Fes la comanda

Cada Dijous revisem l’hort i actualitzem el catàleg. Des del Dijous al vespre fins Diumenge a les 24h podeu fer la vostra comanda. Tot i que en agricultura no hi ha res segur, nosaltres procurem posar-hi un ordre.

Us demanem que realitzeu la vostra comanda en un temps concret, cada setmana, per així fer coincidir en la mesura de lo possible, les vostres comandes amb el que l’hort ens permet collir. Teniu de Dijous al vespre fins Diumenge a les 24h.

Un cop tenim les vostres comandes, organitzem la collita el dia abans de l’entrega a casa vostra. També fem la comanda a pagesos i petits productors que completen les nostres cistelles amb d’altres productes (mel, oli, pasta, fruits secs…). Un cop ho tenim tot, preparem les cistelles segons l’ordre de repartiment i sortim de ruta! Tot això vol un mínim de temps. És Agricultura.

Com repartim

Segons el vostre municipi, us adjudicarem a una ruta i horari d’entrega. Cada setmana rebreu la vostra comanda el mateix dia i hora! La web us demanarà el vostre codi postal i us informarà sobre la vostra RUTA:

Dimarts: A partir del migdia repartim per el Gironès Sud, La Selva i Girona ciutat.

Dimecres: A primera hora sortim per el Baix Empordà, i seguim per Gironès Nord, Girona ciutat, Pla de l’Estany, Garrotxa i Alt Empordà.

Dijous: Barcelona ciutat.

Qualsevol dubte o pregunta, sobre el repartiment que us oferim, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres i segur que trobarem una solució. Teniu disponible el nostre watsapp, mail o telèfon.

Rep La Cistella

Ja som aquí 😉 Us entreguem la vostra cistella i recollim l’anterior buida. Sempre intentarem reutilitzar abans que reciclar! Un cop adjudicada la ruta, us podem acotar l’horari d’entrega en rangs d’aproximadament 2 hores. Si hi sou a casa, genial! us l’entreguem en persona. Però moltes vegades no coincidim. Si ens doneu instruccions, les seguirem al peu de la lletra. Per exemple:

                       “Deixeu-la a la porta de darrera que hi toca l’ombra”

                       “Deixeu-la al veí del 2n 1ª, que ja l’he avisat”

                       “Entregueu-la a casa els meus pares que segur que hi son”

Compromís: Reutilitzar De l’hort a casa. Que aprofiti! 🙂