La Comanda

Ticket

No hi ha productes a la cistella.

Compromís LaCistella.

Compromís LaCistella.

La regla de les tres “R” és Reduïr, Reutilitzar i Reciclar.

I en aquest mateix ordre: Reduir és la millor de les regles. Si mai ho compres, ho fas servir o ho tens llavors no tindràs  cap residu per administrar quan acabis. Això s’aconsegueix comprant productes de llarg termini, planificant-ne el consum i sobretot reduint productes que no son necessaris i fan malbé l’entorn. La Reutilització tracta de trobar la manera de donar múltiples vegades el mateix ús, o bé un de nou quan ja han perdut el seu propòsit original. Per això és important reparar i mantenir en bon estat els objectes. La tercera regla és Reciclar. Sense dubte és una gran alternativa, ja que manté els residus lluny dels vertaders, convertint-los de nou en matèria prima per a fabricar nous productes o objectes.

És important remarcar que les tres erres segueix un ordre de prioritat, essent la primera la norma a seguir.

A LaCistella tenim per norma:

  1. Utilitzar el mínim plàstic possible, ja sigui biodegradable o no.
  2. Re-utilitzar tot lo possible, fomentant l’ús de plàstics durs de múltiples usos.
  3. Reciclar si. Però evitant consumir productes d’un sol ús.

Entrega a domicili.

A LaCistella, ens trobareu al mercat setmanal de la Plaça del Lleó de Girona.

Però sense dubte, el nostre model principal per fer arribar els nostres productes a casa vostre, és l’entrega a domicili. Per això, dediquem molts esforços a fer d’aquest, un sistema sostenible. Utilitzem caixes de polietilè. Un plàstic dur que permet múltiples usos si es manté amb cura.

Al entregar una cistella, recollim l’anterior. La netegem i reutilitzem tantes vegades com sigui possible sempre i quan mantingui els requisits mínims per transportar alimentació. Hi ha d’altres sistemes si. Sistemes com el cartró reciclable. Però a menys que sigui inevitable, preferim no fomentar un sistema que crearà un residu setmanal, provinent de la tala d’arbres, i amb un gran consum d’energia i recursos en el procés de reciclatge.

COMPROMÍS LACISTELLA.
Re-Utilitzar.