La Comanda

Ticket

No hi ha productes a la cistella.

La Coromina.

La Coromina.

La Coromina és una finca de 7 hectàrees, situada al poble d’Albons, al bell mig de l’Empordà, on hi viuen i treballen la Teresa i en Joan.

És una terra molt fèrtil i l’aigua és un recurs abundant, la qual cosa els permet cultivar-hi tot tipus de verdures i hortalisses. Per a ells, la seva activitat, més que una feina és una manera de viure, fonamentada en el respecte als demés i en la conservació de l’entorn. Com nosaltres, segueixen els principis de l’ agroecologia, que va molt mes enllà de cultivar la terra sense contaminar-la.

Estan certificats per el CCPAE amb el nº d’operador 1853/P.

En Joan i en Xarli un dimarts al matí 🙂

La Coromina ens ha acompanyat des del principi. Vam aprendre a entendre l’agricultura des de un punt de vista molt més proper. Ha sigut un gran mentor per al nostre equip, i així continua essent a dia d’avui.

La Teresa preparant el seu propi planter.
En Joan i en Xarli

Organitzem els cultius, basant-nos en quins productes es donen millor segons un entorn o l’altre. Saber que quan no hi has arribat per una gelada inesperada, els senglars han fet de les seves, o simplement ha fet més tramuntana del previst, entre companys traurem la collita endavant. En agricultura és important tenir on recolzar-se.

En joan i les gallines!